Temakväll

Hur Lär Sig En Hund?

15 januari, 18.30-20.00

Föreläsningen är GRATIS för alla medlemmar i Borås Brukshundsklubb och kostar enbart 100 kr för icke medlemmar.

Anmälan senast 10 januari till mail agility@borasbk.se ange ditt medlemsnummer eller ta en bild på medlemsbeviset.

Jonas Sjöström kommer hålla en föreläsning om hur inlärning går till på alla djurslag. Självklart kommer vi under denna kväll fokusera på hund och positiva träningsformer. Jonas arbetar som bl a djurtränare på Borås Djurpark och driver även ett företag som hästinstruktör.

– Hur upplever hundarna de olika inlärningsmetoderna som finns?

– Vad är start/stoppknappar och hur kan vi göra hundarna delaktiga i träningen. Föreläsningen är inte tävlingsinspirerad utan vi kommer att försöka hålla oss till hundens känslor kring olika typer av inlärning och vardaglig hantering på ett positivt sätt. Vi kommer ha en paus under kvällen då man kan köpa fika.

Välkommen! 🐶

Comments are closed.