Medlemsformulär

För att bli medlem betalar du in rätt belopp (se ovan) på vårt postgiro 29 05 06-5

Det finns 3 olika medlemskategorier:
    A-medlem = 550.-, helbetalande, ej medlem i någon rasklubb (se nedan)
    C-medlem = 150.-, familjemedlem, någon annan i familjen som är bosatt på samma adress är redan A-medlem/helbetalande
    D-medlem = 150.-, delbetalande, medlem i någon av Svenska Brukshundklubbens rasklubbar (se nedan) eller helbetalande i någon annan lokalavdelning av brukshundklubben.

Som medlem i en brukshundklubb har du rätt att delta i tävlingar och prov arrangerade av Svenska Brukshundklubben. Du har även möjlighet att träna på andra brukshundklubbar i landet.
    Nyhetsmejl kommer också från Borås BK.
    Om du är medlem i en rasklubb som sorterar under Svenska Brukshundklubben (se nedan) har du redan betalat den centrala medlemsavgiften på 400.-. Du betalar då endast 150.- för medlemskap i Borås Brukshundklubb.

Rasklubbar inom Svenska Brukshundklubben:
    Rasklubben för Belgiska Vallhundar
    Rasklubben Hollandse Herdeshond