Torsdagen den 10 februari kl 18.00 kommer vi ha årsmöte via Zoom.

På grund nya restriktioner kommer vi tyvärr att ha årsmötet via Zoom även i år. I och med detta ändrade vi även datum så att det kommer vara på en vardag.

Vid årsmötet kommer vi att förrätta val, gå igenom verksamhetsberättelsen, balans-och resultaträkning, verksamhetsplan och budget för 2021 och övriga frågor som ni som medlemmar har.

Handlingarna kommer att presenteras på vår hemsida och i Facebookgruppen 7 dagar innan mötet.

Ni anmäler er till styrelsen@borasbk.se senast den 7 februari.

Skriv med ditt medlemsnummer direkt i anmälan så underlättar det för oss som ska kolla medlemskap. Vi kommer att skicka ut en inbjudan med länk till Zoom till de som anmält sig.

Du som vill ha hjälp med hur man deltar på ett möte via Zoom kan kontakta Birgitta Andersson: birgittaa324@gmail.com

Välkomna!

Comments are closed.