Bli medlem

Medlemskap i Svenska Brukshundklubben/Borås Brukshundklubb kostar 500.-/ år. Medlemskapet är rullande och gäller 1 år från den dag du betalar. Av medlemsavgiften går 380.- till centralorganisationen Svenska Brukshundklubben. För denna avgift får du bl a tidningen Brukshunden 8 ggr/år.
Medlemskapet ger dig bl a rätt att delta i vår kursverksamhet samt att utnyttja våra träningsplaner och lokaler.
Medlemskort:
”Mina Sidor” på SBK skriver du sjäv ut ditt medlemsbevis (medlemskort)
Det finns 3 olika medlemskategorier:
A-medlem = 500.-, helbetalande, ej medlem i någon rasklubb (se nedan)
C-medlem = 120.-, familjemedlem, någon annan i familjen som är bosatt på samma adress är redan A-medlem/helbetalande
D-medlem = 120.-, delbetalande, medlem i någon av Svenska Brukshundklubbens rasklubbar (se nedan) eller helbetalande i någon annan lokalavdelning av brukshundklubben.

Som medlem i en brukshundklubb har du rätt att delta i tävlingar och prov arrangerade av Svenska Brukshundklubben. Du har även möjlighet att träna på andra brukshundklubbar i landet.
Nyhetsmejl kommer också från Borås BK.
Om du är medlem i en rasklubb som sorterar under Svenska Brukshundklubben (se nedan) har du redan betalat den centrala medlemsavgiften på 380.-. Du betalar då endast 120.- för medlemskap i Borås Brukshundklubb.

Rasklubbar inom Svenska Brukshundklubben:
Rasklubben för Belgiska Vallhundar
Rasklubben Hollandse Herdeshond
Svart Terrierklubben
Svenska Australian Shepherd Klubben
Svenska Beauceronklubben
Svenska Bouvier des Flandresklubben
Svenska Boxerklubben
Svenska Briardklubben
Svenska Collieklubben
Svenska Dobermannklubben
Svenska Hovawartklubben
Svenska Kelpie- och Cattledogklubben
Svenska Riesenschnauzerklubben
Svenska Rottweilerklubben
Svenska Schäferhundklubben

För att bli medlem betalar du in rätt belopp (se ovan) på vårt postgiro
29 05 06-5 och fyller i formuläret som finns HÄR !