Aktuella kurser

Anmälan till kurser görs löpande till respektive instruktör. Om du inte redan är medlem i vår brukshundsklubb tillkommer alltid medlemsavgift. Skicka in intresseanmälan till utbildning@borasbk.se om det är någon kurs du söker eller saknar.

FULL!!!    Valpkurs!

Kursstart söndag den 20/9 kl 15.00
Kursen är på 6 gånger.
Vi kommer att blanda praktiska övningar med teori.
Man anmäler sig till Marianne Claesson som håller i kursen
Mobil: 070-566 22 39
Kursavgiften på 800:- betalar du in på pg: 29 05 06 – 5 när du fått besked om att du har en plats.
I meddelande på inbetalningen skriver du:
Valpkurs och ditt namn.
Välkommen!

FULL!!!     Valpkurs!

Kursstart Torsdag den 26/8 kl 18.00

Kursen är på 6 gånger. (En av gångerna kommer vara på en lördag och ute i skogen)

Max 8 st ekipage

Nu är det dags för valpkurs. På denna kurs kommer vi träna på att gå i koppel, möta andra hundar, aktiveringsövningar m.m. Vi kommer också att gå igenom de grundläggande momenten som inkallning, sitt och ligg. Vi lär hundarna med hjälp av positiv förstärkning, det ska vara roligt att träna! Har du några önskemål om något vi ska ta upp så säg bara till!

Vi kommer att blanda praktiska övningar med teori.

Vi som håller i kursen heter Birgitta Andersson och Ulrika Bodén

Anmälan till Birgitta Andersson

birgittaa324@gmail.com eller    Mobil: 0733 54 68 54 (efter kl 17)

I meddelande på inbetalningen skriver du:

Valpkurs och ditt namn.

Välkommen!