Aktuella kurser

Anmälan till kurser görs löpande till respektive instruktör. Om du inte redan är medlem i vår brukshundsklubb tillkommer alltid medlemsavgift. Skicka in intresseanmälan till utbildning@borasbk.se om det är någon kurs du söker eller saknar.

Agility steg 1 – grundkurs vår 2020

Måndagar varannan vecka med start i april. Instruktörer Lisa Puronen Fransson och Charlotta Antelid.

5 träffar, 800 kr. Anmälan till agility@borasbk.se

Agility steg 2 – fortsättningskurs vår 2020

Måndagar varannan vecka med start i april. Instruktörer Sofia Eliasson och Jonas Sjöström.

5 träffar, 800 kr. Anmälan till agility@borasbk.se  De som har gått steg 1 hösten 2019 har förtur.

Agility steg 3 – handlingskurs klass 1 vår 2020

Tisdagar varannan vecka med start 21 april. Instruktör Martina Dahl.

5 träffar, 800 kr. Anmälan till agility@borasbk.se  De som har gått steg 2 hösten 2019 har förtur.

Valpkurs start 29/9-2019

Nu är det dags för valpkurs
Kursen är på 5 ggr, varannan vecka med start sönd. 29/9 kl 15.00
Kostdnad: 800:-
Max 10 deltagare, först till kvarn!
För anmälan kontakta Marianne, 070-5662239

Spårkurs start 14/9-2019
Detta är en kurs i hur du lägger personspår till din hund.
Det är en perfekt aktivering där hunden använder sitt bästa sinne, nosen, och du får en härligt trött och nöjd hund.
Vi kommer även att gå igenom det mest grundläggande om hur du kommer igång om du vill tävla.
Det är bra om du har en hyfsad inkallning på din hund eftersom vi även kommer att visa hur uppletande går till. (Har du inte det så använder vi lina på hunden)
Vi kommer att hålla kursen i skogen så kläder efter väder.
Ta med leksak och gott godis till hunden och glöm inte kaffe till dig själv 🙂
Har du frågor är det bara att ringa.
Start tisdag 14 september
Tid: 11.00 –14.00