Stuga & planer

Vår stuga är till för alla medlemmar och är alltid öppen med servering i
köket på onsdagar när det är onsdagsträning. Där kan du få kaffe, dricka,
mackor, kakor och ibland våfflor eller korv med bröd. Stugan är ofta
tillgänglig även på andra tidpunkter beroende på vilka som finns på plats. I
samband med kurser svarar oftast instruktören tillsammans med kursdeltagarna
för att göra i ordning fika. I stugan finns även toaletter och dusch. Vi har
en fristående utbildningslokal samt ett fristående tävlingssekretariat, båda
dessa ligger nedanför stugan mot parkeringen. From 2003 har vi även en
stor fin altan. Det är tillåtet att ta in hundar, men de ska hållas kopplade och de
får inte vistas i möblerna. Skräpar din hund ner , så städa upp efter den.
Vi har två appellplaner (gräsplaner för träning & tävling). Dessa ligger bakom/ovanför stugan med viss nivåskillnad emellan. På den nedre planen, som är den största, finns en åskådarläktare och agilitybana samt en fullstor stege samt en mindre träningsstege.
Det är gott om plats även för annan träning och det är på denna plan de instruktörsledda onsdagsträningarna äger rum.
På den övre planen finns ytterligare en fullstor stege. Denna plan har en naturlig läktare på en brant sluttning.
Här finns några bänkar att sitta på.
Båda planerna har belysning. Kom ihåg att släcka om du är sist på planen,
strömbrytaren sitter vid köksdörren på altanen.
Tänk på att vara rädd om vår stuga och vårt materiel. Lämna allt i samma skick som du fann det (eller bättre). Plocka upp efter din hund och släng påsarna i därför avsedda behållare som finns på flera ställen.
Som medlem har du inte bara rättigheter att utnyttja stugan och planerna, du har också skyldigheter och vi måste alla hjälpa till efter förmåga när detbehövs, t ex i samband med vårstädning, veckostädningar av stugan, när det behövs extrafolk i köket, när gräset behöver klippas, stugan målas osv.
Det är din klubb lika mycket som någon annans.

Välkomna till Borås BK !