Medlemsmöten

Alla medlemmar är välkomna på klubbens medlemsmöten. Dessa hålls alltid den andra helgfria måndagen i månaden med sommar och vinteruppehåll. Medlemsmötena börjar kl 18.00, håll koll på klubbens facebooksida eller kontakta någon i styrelsen om ni vill veta när dom hålls.

På medlemsmöten får man rapporter från dem som varit ute och tävlat, man får information från de olika sektorerna, man kan spåna fram nya idéer till kurser och aktiviteter och man får framför allt träffa många andra klubbmedlemmar. Klubben bjuder på fika och det är bara att dyka upp. Välkommen!

Årsmöte

Klubbens årsmöte avhålls varje år i februari. På årsmötet väljs kommande års funktionärer i styrelse och sektorer och priser till ”Årets hund” och andra utmärkelser delas ut. Håll utkik efter kallelse! Välkommen att vara med och påverka!

Styrelsemöten

På styrelsemöten deltar endast valda ledamöter och suppleanter i styrelsen. Kontakta styrelsen om du har någon fråga du vill att man tar upp.